Kuten käy monesti itellekin, kun on varannut ajan lääkäriltä jonkun syyn takia, sinä samaisena päivänä, kun pitäisi sinne lääkäriin mennä, niin niitä oireita ei enää olekaan.  Näin kävi siis Villelle. Aamulla kun herättiin, niin poika näytti oikein terveeltä ja reippaalta, silmäkään ei vuotanut. Lääkärissä se olisi jouduttu rauhoittamaan, jotta suuhun oltaisiin voitu katsoa, joten ajattelin, että parempi vielä seurata tilannetta kotona, kun Ville kuitenkin näytti taas paremmalta ja se rauhoittaminen on kuitenkin aina iso juttu. Joten peruin sen ajan.

Ville on koko ajan kovan seurannan alla :) Silmä tarkkana seuraan sen liikkeitä, syömistä ja hiekkalaatikolla käyntiä. Kaikki sujuu hyvin. Ulkonakin olen sen kanssa käynyt ja se on aivan oma itsensä siellä.

Tänäaamuna se taas maiskutti kummallisesti suutaan, mutta mitään muuta outoa en ole siinä huomannut. Tänään se jopa paini Nipan kanssa. Olen yrittänyt kovasti huomioida sitä enemmän, antaa hellyyttä ja käyttää sitä tosiaankin ulkona, että se saa muutakin ajateltavaa kuin Niilon roikkumisen sen niskassa.

Jos oireita vielä tulee, sillon on pakko viedä se lääkäriin, ettei mitään vakavaa ole, mutta ainakin nyt tilanne näyttää hyvältä.