Elo kissojen ja koiran kanssa on sujunut hyvin. Nipa on hyvin kotiutunut ja Peku ja Ville ovat ottaneet pennun hyvin vastaan.

Nyt on vaan käynyt niin ikävästi, että Ville on tullut kipeeksi. Epäilen, että stressi Nipasta on puhkaissut jonkunlaisen taudin poikasen Villessä. Onhan se kuitenkin aika iso muutos kissalle, kun taloon tulee villi ja riehakas kissanpentu. Tavalliset arkirutiinit muuttuu kertaheitolla. Ensin ajattelin, että onpas Nipan tulo rauhoittanut Villeä, kun ei se enää edes ole mankumassa ulos eikä muutenkaan ole enää ihan oma itsensä. Voihan se toki olla, että Ville on rauhoittunutkin, mutta on siinä jotain muutakin. Eilen huomasin, että Villen vasen silmä on alkanut vuotamaan. Välillä se piti silmää ihan kunnolla auki, mutta välillä taas ei. Huuhtelin sitä keitetyllä vedellä pari kertaa ja tänäaamuna se näyttikin jo paremmalta.

Eilen illalla sattui sellainenkin, että Ville yksistään oli makkarin lattialla makaamassa, kun me muut oltiin olkkarissa. Yhtäkkiä kuulu aivan karsee ääni Villen suusta ja mä juoksin kattomaan, että mikä on hätänä. Siellä se vaan istu lattialla kumman näköisenä. Tänäaamuna sama homma. Kaksikin kertaa. Kolmas kerta oli sellainen, kun annoin Villelle märkäruokaa, niin aluksi poika söi ihan normaalisti, kun yhtäkkiä se rääkäisi ja ruoka tippui samantien suusta lattialle ja Ville pinkaisi tietokonepyödän taakse nurkkaan piiloon (missä se ei ikinä ennen ole ollut). Ihan ilmiselvästi sillä sattui, kun se söi.

Soitin heti eläinlääkäriin ja sain ajan huomiseksi.

Ville kyllä syö, mutta muuten se vaan makaa jossain piilossa, esim sängyn alla ja on todella vaisu. Kauhee huoli painaa mieltä, että mikä pojalla on. Huomenna se toivottavasti selviää.

1757353.jpg