Valitettavasti tällä hetkellä elämme aikaa, jolloin kaikki ajatukseni ovat koiravanhus Pipsassa, joka on ollut ilonani kohta 12 vuotta, mutta nyt viime perjantaina saimme kuulla, että Pipsan kyljestä löytynyt suurehko patti on maitorauhaskasvain. Pipsalle annettiin 10 päivää kestävä antibioottikuuri ja lääkettä kipuihin, koska kasvain oli pahasti tulehtunut. Eläinlääkäri ei kovin hyvää ennustetta antanut Pipsalle, toivoi että antibiootit saisivat patin pienenemään ja erite lakkaisi vuotamasta, mutta jos muutosta ei tapahdu, ainut järkevä vaihtoehto on antaa tytölle viimeinen piikki 

Toki leikkauskin olisi mahdollista, mutta noinkin vanhalle koiralle leikkaus on iso operaatio, josta se ei välttämättä heräisi ollenkaan. Ja kyseinen kasvain mahdollisesti voisi uusiutua tai etäpesäkkäitä voisi olla jo sen verran, että sinänsä leikkaus ei välttämättä juurikaan auttaisi. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että parempi vaihtoehto tässä tapauksessa olisi päästää Pipsa sateenkaarisilloille. 

Mutta toivoa en ole menettänyt, etteikö vanhus siitä parantuisi sen verran, ettei hyvästejä tarvitsisi vielä antaa. Pipsa kuitenkin on edelleen todella pirteä, syö hyvin, eikä vaikuta edes kovin kipeältä. Ainut mikä huolestuttaa on se, ettei patti ala näyttää tervehtymisen merkkejä. 

Sitten kuulumisia veljeksistä..

Peku on taas syönyt yhden lääkekuurin nenäpunkkeihin ja näyttää edelleenkin vielä ryystävän henkeä, vaikka viimeisestä lääkkeestä on jo viikon verran aikaan. Jos ryystämiset edelleen jatkuu, pakko viedä koko poika näytille eläinlääkäriin!