Voi elämä, että aikaa on kulunut viime kirjoituksesta. Yli vuosi. On siis aika päivittää veljesten kuulumisia..

Jos kuitenkin ensimmäiseksi kerron kuinka kävi Pipsa tyttösen. Pipsallahan todettiin maitorauhaskasvain ja antibioottikuurin jälkeen patti ei osoittanut minkäänlaisia pienenemisen merkkejä, niin emme nähneet enää syytä jatkaa Pipsan kärsimyksiä, vaan päästimme tytön sateenkaarisilloille 9.11.2009. 

Ikävä on kova edelleen, mutta uskon, että Pipsalla on nyt hyvä olla.

 

Sitten veljesten kuulumisiin. Valitettavasti joudun jatkamaan edellistä aihetta Villen kuulumisia kertoessani, sillä olen löytänyt myös Villen kainalosta saman tyyppisen pahkuran kuin löysin Pipsan kyljestä. Pelkään, että Villelle on tullut sama kasvain, vaikka ikää pojalla ei ole vasta kuin 8 vuotta  Eläinlääkärille poika pitäisi marssittaa hetimiten, mutta jotenkin pelko on vallannut mieleni ja sinne meneminen tuo mieleen Pipsan ja sen kuinka nopeasti jouduin luopumaan siitäkin, vaikka lääkärille mennessä emme tienneet silloin joutuvamme luopumaan Pipsasta niin äkkiä. Pelkään siis, että saan kuulla joutuvani luopumaan myös Villestä. Ville on vanhin pojista, joten en kykene edes ajattelemaan siitä luopumista niin ettei silmät täyty kyynelistä. 

Niilo on edelleen samanlainen pirruuden jakaja kuin ennenkin. Ei vieläkään antaudu omin ehdoin syliin, mutta jonkun verran on alkanut pyytämään hellyyttä ihan oma-aloitteisesti. Eli toivo elää, että jonain päivänä saan pidettyä sitäkin sylissä ilman, että alkaa heti kynsimään ja rimpuilemaan. 

Pekun tulehtuneet huulipoimut ovat kokeneet ihmeparantumisen! Ne eivät enää vaivaa poikaa enää ollenkaan, eikä se haise yhtään pahalle. Mutta koputetaan nyt varalta puuta.. 

Nenäpunkit tosin ovat olleet taas riesana kesän aikana kaksi kertaa ja eivät näy lähtevän kirveelläkään. Nyt odotellaan talven tuloa ja toivotaan, että nenäpunkeista ei olisi enää harmia pitkiin aikoihin. Muuten poika on ollut ihan terveenä, mitä maha nyt välillä reistailee, mutta se on ihan pientä verrattuna nenäpunkkeihin ja tulehtuneisiin huuliin. 

On alkanut tulemaan Pekulle vähän liikaa lisäkiloja, niin pitäisi laittaa koira dietiille ja kuntokuurille ja samalla jos siinä itekki hyötyis. On vaan ollut vähän liian kovia pakkasia, ettei olla viititty kovin lenkkeillä. Ostin Pekulle takinkin, että pärjää toinen pakkasilla, kun meinaa olla niin herkkähipiäinen, että palelee todella herkästi pakkasilla. Ja hyväksi ollaan todettu. 

Siinäpä niitä kuulumisia jonkun verran. 

Killit lintuvahdissa