...on mennyt pitkä aika, ku viimeksi oon täällä kirjoitellut. Mutta nyt on tarkoitus taas vähän päivitellä mun ja poikien päivän touhuja.

Tässä välissä oon muuttanut Oulusta takaisin kotikulmille Kuusamoon ja pojat ovat tulleet tietty mukana, mites muutenkaan :) Muutto meni hyvin, pojat ei mitenkään ressanneet muuttoa vaikka automatka Oulusta tänne olikin pitkä ja aluksi killit huusivatkin bokseissaan, mutta rauhoittuivat aika pian. Asettuivat heti taloksi uuteen asuntoonkin. Villelle muutto oli jo peräti kuudes, mutta ei se oo moksiskaan. Se on niin reipas äitin poika, ettei turhista marise.

Viime tiistaina käytin Niilon eläinlääkärissä, kun se kastroitiin. Pallit lähti, mutta hyvä niin, koska Niilo on jo niin iso poika, että sen pissa alkoi jo haista niin pahalle ja merkkejä väärin paikkoihin ruikkimisesta oli, joten eipä muutakaan vaihtoehtoa ollut. Eläinlääkärikin tuumasi heti, että kylläpä poika haiseekin ihan kollille :D Leikkaus meni hyvin ja Nikke toipu nukutuksesta vajaassa neljässä tunnissa.

Siinä se pieni makaa heti leikkauksen jälkeen, kun päästiin kotiin.